Uputstvo za izdavanje potvrda

Uputstvo za izdavanje potvrda

 

Poštovani,

Naša kompanija kao ovlašćeni predstavnik proizvođača KOMATSU je u mogućnosti da izdaje sledeće potvrde:

 

Tip usluge

Cena izdavanja potvrde bez PDV-a

Potvrda o saobraznosti vozila

10.000,00 din

Potvrda se izdaje isključivo na osnovu kompletno popunjenog Zahteva za izdavanje potvrde koji možete naći na našoj internet stranici i priložene kopije zvaničnog dokumenta koji sadrži broj šasije vozila (npr. saobraćajna dozvola – ino, očitana saobraćajna dozvola Srbije, carinska isprava i slično). Takođe su obavezne slike pločica – težinskih masa na vozilu.

Navedite tačnu adresu na koju se šalje potvrda, kao i kontakt telefon na istoj!

Popunjen zahtev se šalje na adresu e-pošte: info@teikom.com ili a.avramovic@teikom.com.

Popunjena potvrda se može poslati u .docx, .pdf, .jpg formatu.

Kontakt telefon za ostale informacije je +381 (0)11 3814402

Sve potvrde se obrađuju po redu pripspeća e-mejla, nakon čega Vam na mejl sa kojeg ste poslali zahtev šaljemo predračun za uplatu. Nakon Vaše izvršene uplate, potvrde Vam se šalju brzom poštom na adresu koju ste naveli.

Ukoliko nismo u mogućnosti da izdamo traženu potvrdu, o tome ćete biti posebno obavešteni.

Provera podataka i izdavanja će biti obavljeno u najkraćem mogućem roku u zavisnosti od kompleksnosti i dostupnosti potrebnih podataka u sistemu proizvođača.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije molimo Vas da nam pošaljete upit u pisanoj formi na e-mail adresu info@teikom.com ili a.avramovic@teikom.com.

Ukoliko se potvrde preuzimaju lično, možete ih preuzeti radnim danima od 8-16h u prostorijama TEIKOM-a, Banatska 83a, 11080 Beograd.