Komatsu

Misija KOMATSU poslovanja koje je usmereno na opremu za građevinarstvo, rudarstvo i komunalne radove jeste da doprinosi prosperitetu njegovih kupaca zahvaljujući bezbednim, inovativnim proizvodima i uslugama i globalizovanim operacijama i istovremenom obezbeđenju stabilnog napretka KOMATSU grupe, uspostavljanjem stabilnog položaja na svim tržištima. Cilj KOMATSU-a je da postane vodeći internacionalni proizvođač po kvalitetu i pouzdnosti svojih mašina koje proizvodi u celom svetu, kvalitetu i brzini pružanja podrške kupcima, bezbednosti i brizi za prirodnu sredinu. KOMATSU Ltd. je osnovan 13. maja 1921. godine sa sedištem u Tokiu, Japan. Osnovna delatnost im je proizvodnja i prodaja opreme za građevinarstvo i rudarstvo, komunalni sektor i industrijske mašine. KOMATSU je svoju proizvodnju i distribuciju u Evropi organizovao na sledeći način.

U Vilvordu, Belgija, nalazi se KOMATSU Europe International (KEISA) koji je zadužen za uvoz KOMATSU mašina napravljenih van EU kao i za njihovu distribuciju na područjima istočne i zapadne Evrope, Maroka, Tunisa, Izraela.

U Velikoj Britaniji se nalazi KOMATSU UK gde se proizvode bageri guseničari srednje veličine

KOMATSU Hanomag je se osnovan 1835, a postao je deo KOMATSUa 1989 i bavi se proizvodnjom kompaktnih i srednjih utovarivača točkaša od 54 - 353 KS, kao i hidrauličnih bagera točkaša od 14 do 22 tone.

Komastu Utility Europe proizvodi ceo program  malih kompaktnih mašina kao sto su kombinovane mašine,kompaktni višenamenski utovarivači, mini bageri, bageri srednje veličine sa gusenicama ili točkovima i kompaktni utovarivači. Proizvodnja od oko 10000 mašina godišnje  ukazuje na visoku zastupljenost ovih mašina u Evropi.

KOMATSU Forest je proizvođač Valmet mašina za šumarstvo i pionir je u oblasti mehanizovane seče šuma i kao takav je deo KOMATSU korporacije.

KOMATSU Mining Germany je 1996. nastao kao zajednički poduhvat “Demag KOMATSU” I Mannesmann  Komastu LTD Japan,kako bi razvili, proizveli i snabdeli svetsko tržište sa najvećim hidrauličnim bagerima.

1999. menja ime u KOMATSU Mining Germany GmbH koji je koncentrisan na razvoj i proizvodnju ovih ekstremno velikih bagera koji svoju efikasnost potvrđuju zastupljenošću u rudnicima širom sveta.

Sve naše proizvode brenda Komatsu možete pogledati ovde

Komatsu