Lehnhoff

Brze spojnice

Lehnhoff Hartstahl GmbH, sada deo porodice Komatsu, jedan je od vodećih tržišta za brze spojnice. I sa dobrim razlogom! Više od 25 godina iskustva, prodato je 140.000 prodatih jedinica, ove spojnice su dizajnirane za veću produktivnost i bolju svestranost. Veliki portfolio proizvoda Lehnhoffs pokriva bagere od PC09 do PC1250, sa nizom mehaničkih, hidrauličnih ili potpuno hidrauličnih brza spojnica.

Brze spojnice

Komatsu

Komatsu Hydraulic Breakers

Komatsu JTHB prekidači pružaju izuzetnu energiju uticaja, dug životni vijek i niske operativne troškove. Štaviše, oni umanjuju zamor operatora i uticaj na životnu sredinu. Ove jedinstvene prednosti su zahvaljujući inovativnoj kombinaciji jednostavnog, ali efikasnog dizajna i napredne tehnologije "bez akumulatora". Sa kompletnim asortimanom od 15 prekidača od 75 do 5.000 kg (za mašine od 0,7 do 70 tona), sve zasnovane na istoj dizajnerskoj filozofiji, JTHB prekidači su idealni za aplikacije od izgradnje i rušenja do reciklaže, rudarstva i kamena.
Garantujete da ćete pronaći pravi alat za posao.

Komatsu Hydraulic Breakers

Komatsu

Komatsu Xcentric Ripper

Dizajn Komatsu Kscentric Ripper zasnovan je na najnaprednijim tehnologijama za iskopavanje i rušenje. Savršeno funkcioniše sa najnovijim mašinama, zadovoljava najviše industrijske standarde i nudi izuzetne performanse - dok vaš rad postaje do 5 puta efikasniji.
Zatvorena energetska komora Kscentric Rippera je potpuno zaštićena od prašine, vode i drugih spoljnih sredstava. Može se podjednako dobro izvoditi pod vodom kao u sredini kamenoloma - bez potrebe za modifikacijama!
Jednostavnost upotrebe, sigurnost, veća produktivnost i smanjeni troškovi rada bili su stubovi na kojima je ovaj proizvod razvijen. U kamenoloma sa ograničenom količinom proizvodnje, ili gde se više ne dozvoljava bušenje i eksplozija iz okolinskih razloga ili bezbjednosti, Kscentric® Ripper je najekonomičnija alternativa visokim troškovima proizvodnje.

Komatsu Xcentric Ripper