Servis

Naš servisni tim je profesionalno obučen u cilju održavanja ispravnosti a time i efektivnosti mašina na visokom nivou, kao i dugi vek opreme, a sve u cilju smanjenja troškova eksploatacije. TEIKOM serviseri su osposobljeni za sve vrste intervencija na terenu i na svaki poziv korisnika intervenišu najdalje za 24 sata. Korišćenjem usluga našeg servisa imaćete sigurnost da će se vaše mašine i oprema održavati strogo po preporukama proizvođača opreme.

REZERVNI DELOVI

Dobro opremljena skladišta rezervnih delova, ulja i maziva u Beogradu i Sarajevu i Nikšiću obezbeđuju sigurnost u radu mašina KOMATSUi DIECI mašina. U ponudi su isključivo originalni delovi, ulja i maziva, priključne alatke (kašike, čekići, riperi itd.) kao i fabrički remontovane komponente po veoma konkurentnim cenama.

TEIKOM poseduje skladište rezervnih delova na svim teritorijama gde ima svoja predstavništva. Originalni delovi naših proizvođaca izrađeni po najvišim svetskim standardima pružaju sigurnost u kontinuiranom radu naših masina. Raspoloživost rezervnih delova uz besprekornu logistiku naših dobavljača garantuje našim kupcima brzu isporuku i minimalni zastoj u radu mašine.